در ۲۱ فروردین وزارت آموزش و پرورش از نرمافزار شاد رونمایی کرد. بنا بر ادعای معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش حدود ۸۴ درصد از دانشآموزان ایران عضو این شبکه اجتماعی هستند.
اما با این حال در اجرا مدارس نیاز هایی داشتند که مجبور به استفاده از نرم افزار هایی شدند تا بتواند کمبود های شاد و حتی جایگزین شاد برای آنها باشد.
حال در این مقاله به بررسی دو نرم افزار بومی اسکای روم و اتد پلاس میپردازیم این دو نرم افزار آموزش مجازی مورد استقبال مدارس قرار گرفت حال به تفکیک به شرح این دو نرم افزار می پردازیم.
نرم افزار اتد پلاس و اسکای روم هر دو پلت فرم بومی است که توسط شرکت های بومی از تکنولوژی یکسان در لایو استفاده شده شده است . در نتیجه پوشش این دو نرم افزار به صورت فارسی مورد استفاده کاربران قرار میگیرد .
نرم افزار اتد پلاس (http://etoudplus.ir) و اسکای روم (https://www.skyroom.online) هر دو سرور های خود را در دیتا سنتر های داخلی قرار دارد و به صورت شبکه CDN ارتباط بین سرور ها برقرار است .
تعرفه اینترنت مصرفی هر دو شرکت به صورت ترجیحی است به این معنا که برای مصرف کننده هزینه اینترنت نصف قیمت آزاد محاسبه می شود و میتوان از سایت https://g2b.ito.gov.ir/index.php/site/list_ip استعلام سرور های ثبت شده در سامانه خدمات فناوری اطلاعات را جستجو نمود .
هر دو نرم افزار اتد پلاس و اسکای روم محیط برگزاری لایو تعاملی را به مشتریان خود ارائه میکنند اما تفاوت شاخص این دو در نوع پیاده سازی است .